Start Inhoud

 

                       

 

 

 

 

Terug

Teksten

 

Tekstredactie

Twijfel over de tekst, onzeker over spelling en grammatica? Roep deskundige hulp van een Neerlandica in en voorkom onzekerheid over het resultaat.Bespaar uzelf ongelukkige missers. Voor lange en korte teksten, zoals lezingen, speeches, boeken.

Speeches

Bij een bijzondere gelegenheid hoort een gepaste toespraak. Bent u zelf om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid om een dergelijke tekst te schrijven en/of uit te spreken, dan bestaat de mogelijkheid dit werk uit te besteden. Op basis van gesprekken en documentatiemateriaal kan een speech worden gemaakt en zonodig kan die ook worden uitgesproken door de speechschrijver. Zo bent u er zeker van dat dit onderdeel de gewenste indruk maakt  en kunt u zelf de gelegenheid met een gerust hart tegemoet zien.

Rapportages

Wilt u medewerkers of gasten een aardig beeld schetsen van de geschiedenis van het bedrijf, het huis, de familie of een bepaald persoon of wilt u een verhaal over een ander onderwerp, maar heeft u er zelf geen tijd voor of ontbreekt u schrijverstalent, vraag het dan een ander die ervoor opgeleid is. Een dergelijke tekst kan aangevuld worden met illustraties of een goed lijkend portret. Een goede manier om anderen te verrassen met een interessant, boeiend of luchtig verhaal.

Liedteksten

Heeft u iets feestelijks of juist een droevige gelegenheid en bent u op zoek naar een liedtekst die hierbij past. Vraag een tekst op maat.

Voordrachten

Bij bepaalde gelegenheden kan een expressief voorgedragen tekst of juist een zakelijke voordracht een verrijking van het programma zijn. Heeft u een gedicht maar weet u er zelf geen raad mee, dan is het mogelijk iemand dat voor u te laten doen. Zo komt de boodschap beter over.

Stemmenwerk

Literaire voordracht, gesproken boek, voice-over en reclameteksten, ook modeshows.

 

 

                        Laatste update 06-04-2018